24 september – Open Repetitie

Encore bestaat dit jaar 15 jaar en is op zoek naar jou! Hou je van zingen en wil je komen kijken, luisteren en meedoen, kom dan naar onze open repetitie vanaf 20.00 uur op woensdag 24 september 2014 in ons oefenlokaal bij Myosotis aan de Abeelweg 396.

Je bent welkom; kom gerust even langs, de koffie wordt al gezet om 19.30 uur. Kan je die avond niet en wil je een andere keer komen? Dat kan altijd, maar mail dan even van tevoren naar info@encore-rotterdam.nl.

Wil jij graag meer zingen, maar nog niet in een koor, of wil je gewoon meer over jouw stem weten? Volg dan een zangcursus bij onze dirigente Helène Verbraak. Deze start binnenkort op donderdagavond in Hillegersberg/Schiebroek. Ook voor prive of andere groepszanglessen kan je met Helène contact zoeken op 06-18869989 of via mail: hebojon@gmail.com.

Encore zien!

Sorry, the comment form is closed at this time.

Jazz

Hieronder vind je video- en geluidopnames van nummers uit ons jazz-repertoire.

Flower Power

Hier vind je de liedjes die we zingen uit de sixties en seventies.

Klassiek

Hier vind je een greep uit ons klassieke repertoire.

Kerst

Hier kun je zien uit welke nummers ons kerstrepertoire bestaat.

Gospel

Hier vind je een paar van onze gospel-songs.

Pop

Hier vind je een aantal van de popsongs uit ons repertoire.

Film en Musical

Dit zijn een paar van de liedjes, die we zingen, afkomstig uit films en musicals.