Kopstem en cabaret

Kopstem mengen met borststem is een nieuwe uitdaging voor Encore. Maar eerst terug naar het begin. We dronken bubbels om ons nieuwe muzikale jaar in te luiden. Nu zijn we alweer weken bezig om het pop-repertoire pittiger te laten klinken. Voor de meesten van ons is dit een nieuwe techniek. Kopstem mengen met borststem. Daarom zijn we blij met het jaarlijkse koorweekend in maart. Zodat we ons verder kunnen verdiepen in deze materie en extra kunnen oefenen. Behalve techniek staat het koorweekend in het teken van cabaret! U begrijpt wel dat de repetitieavonden wat geheimzinnig verlopen deze maand. Encorina´s spreken eerder op de avond af, om te repeteren voor de bonte avond. Dit gaat gepaard met veel voorpret. Als dit weekend voorbij is zijn we weer helemaal opgeladen en zingen we de sterren van de hemel!

 

Encore zien!

Sorry, the comment form is closed at this time.

Jazz

Hieronder vind je video- en geluidopnames van nummers uit ons jazz-repertoire.

Flower Power

Hier vind je de liedjes die we zingen uit de sixties en seventies.

Klassiek

Hier vind je een greep uit ons klassieke repertoire.

Kerst

Hier kun je zien uit welke nummers ons kerstrepertoire bestaat.

Gospel

Hier vind je een paar van onze gospel-songs.

Pop

Hier vind je een aantal van de popsongs uit ons repertoire.

Film en Musical

Dit zijn een paar van de liedjes, die we zingen, afkomstig uit films en musicals.