Zing jij met ons mee deze kerst?

Wat is er nu leuker dan iedere week een avondje zingen met een gezellige groep vrouwen en een leuk en gevarieerd repertoire van jazz, flower power, klassiek, gospel, film- en musical tot popmuziek! “Encore’ biedt dat en is zelf ooit begonnen als zangklas bij zangpedagoge Helène Verbraak. Gaandeweg heeft Helène er met haar specifieke aandacht voor stemontwikkeling voor gezorgd dat onze zangtechniek is ontwikkeld en in de loop van de tijd zijn we een a-capella koor geworden. Dat heeft als voordeel dat we bij optredens niet afhankelijk zijn van begeleidingsinstrumenten. Bij “Encore” is het ook gebruikelijk dat we afwisselend de diverse zangstemmen (sopraan, alt of tenor) voor onze rekening nemen en ieders bereik is daardoor toegenomen.

Encore is een vereniging en heeft leden uit Rotterdam, Capelle, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en directe omgeving. We oefenen wekelijks op woensdagavond. Stemontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel en een repetitie bestaat meestal uit een blok stemtechniek, een blok instuderen van repertoire en een deel lekker meezingen van populaire muziek.

Het koor heeft plaats voor een aantal nieuwe leden en daarom organiseren we dit najaar een instroomproject toewerkend naar één of meerdere Kerstoptredens  in de twee weken voor Kerstmis. Gedurende 8 weken krijgen de instromers de kans om samen met het koor een voor allen nieuw gevarieerd Kerstrepertoire (traditionals en populair) in te studeren en mee te doen met oefeningen voor stemontwikkeling en zangtechniek. Daarna nemen de instromers deel aan minimaal één Kerstoptreden. Na dit traject kun  je, als je dat wilt, als aspirant-lid instromen in het koor.

De instroomklas bestaat uit 8 wekelijkse repetities en begint aanstaande woensdag 17 oktober van 19.30-22.00 uur  (een weekje later instromen kan ook nog, hoor!).

De kosten bedragen 100 euro voor het hele instroomtraject, inclusief koffie of thee tijdens de repetities en bladmuziek. Heb je belangstelling om hieraan mee te doen: bel dan met 06-18.86.99.89 of stuur even een berichtje naar bestuur@encore-rotterdam.nl.

Meer informatie over Encore vind je op Facebook en onze website: www.encore-rotterdam.nl